Trčenje z avtobusom (dopolnjeno), v stanovanju našli preminulo osebo, zgorel zabojnik za papir (dopolnjeno)

19. 01. 2023 06:46

Včeraj sta ob 6.08 na cesti Parižlje – Braslovče, občina Braslovče, trčila avtobus in osebno vozilo. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGE Celje in PGD Parižlje Topovlje zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, nevtralizirali iztekle motorne tekočine in nudili pomoč policiji. Reševalci NMP so na kraju oskrbeli dve poškodovani osebi in eno od njiju odpeljali v SB Celje.

Dodano naknadno (Policijska uprava Celje)

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so policisti obravnavali okoli pol sedmih zjutraj, v Parižljah. Povzročila jo je voznica osebnega vozila, ki je izsilila prednost vozniku avtobusa, na katerem ni bilo potnikov. V trčenju se je povzročiteljica lažje poškodovala.

Ob 11.55 so v kraju Planinska vas, občina Šentjur, gasilci PGD Planina v prisotnosti policije in dežurnega zdravnika s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, kjer so našli preminulo osebo.

Ob 18.03 so v Pucovi ulici v Celju gasilci PGE Celje pogasili požar na komunalnem zabojniku za papir.

Dodano naknadno (Policijska uprava Celje)

Na Pucovi ulici v Celju je včeraj popoldne zagorel zabojnik za papir. Škoda je ocenjena na okoli 500 €. V omenjenem primeru policisti zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanje povzročitev splošne nevarnosti.

*foto: PGD Parižlje – Topovlje

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,724 seconds.