Trčenje z motociklom, poškodba strehe na šoli

26. 05. 2019 21:56

rp_112logo.jpgOb 12.45 sta v Zečah v občini Slovenske Konjice trčila motocikel in osebno vozilo. Pri tem se je poškodoval motorist. Reševalci NMP Slovenske Konjice so poškodovanca odpeljali v SB Celje. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP in policiji, posuli absorbent po izteklih motornih tekočinah na cestišču in odklopili akumulator.

Ob 15.49 je na Cesti na Goro v Šentjurju zagorela vrtna uta. Občani so požar omejili pred prihodom gasilcev. Gasilci PGD Šentjur in Slivnica so požar pogasili, pregledali požarišče s termovizijsko kamero in odstranili elektro napeljavo.

Ob 17.32 je v Pohorski ulici v Celju, zaradi uporabe čistilnega sredstva v stanovanju, oseba imela težave z dihanjem. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, opravili ogled prostorov, izvedli meritve, prezračili prostore, izprali odtočne cevi v kopalnici. Reševalci NMP Celje so osebo preventivno pregledali.

Ob 18.29 so na Teharjah, občina Celje, zagoreli električni vodniki. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so požar lokalizirali in pogasili.

Ob 19.10 so v Vinski Gori v občini Velenje opazili poškodbo strehe na osnovni šoli. Gasilci PGD Vinska Gora so popravili poškodbo na površini enega kvadratnega metra in zamenjali strešno kritino.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
141 queries in 0,722 seconds.