Trčenji s štirimi (dopolnjeno) in dvema poškodovanima

04. 03. 2018 22:17

Sinoči je ob 22.16 na Kolodvorski ulici v Šentjurju, prišlo do prometne nesreče, kjer sta trčila dva osebna avtomobila. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so kraj zavarovali, s tehničnim posegom iz vozil rešili osebe ter jim nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev, odklopili akumulatorja, posuli vozišče z vpojnimi sredstvi ter nudili razsvetljavo. Štiri osebe so bile telesno poškodovane ter prepeljane v SB Celje.

Dodano naknadno

34-letnik je vozil iz smeri Grobelnega proti Celju. V bližini železniške postaje je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in čelno trčil v osebno vozilo, s katerim je nasproti pravilno pripeljala 35-letna voznica. V silovitem trčenju se je 35-letna voznica hudo poškodovala, huje poškodovani pa sta bili tudi njeni sopotnici. Povzročitelj je vozil pod vplivom alkohola. Alkotest mu je pokazal nekaj več kot dve promili alkohola v krvi.

Ob 14.15 so v naselju Paridol, občina Šentjur, gasilci PGD Slivnica očistili sneg s strehe stanovanjskega in gospodarskega poslopja.

Ob 15.07 sta na Pokopališki cesti v Žalcu trčili osebni vozili. Gasilci PGD Žalec in PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja, očistili cestišče in nudil pomoč reševalcem NMP Celje, ki so poškodovani osebi na kraju oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 0,712 seconds.