Trčenji z ranjenci, iskalna akcija

30. 05. 2020 07:41

Včeraj sta ob 10.42  v Špeglovi ulici v Velenju trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Velenje so dve poškodovani osebi prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnici.

Ob 11.27 sta na Zdraviliški cesti v Podčetrtku trčili dve osebni vozili. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška in PGD Podčetrtek, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Šmarje pri Jelšah so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 18.00 so v Stanetovi ulici v Celju gasilci PGE Celje nudili pomoč reševalcem NMP Celje pri prenosu življenjsko ogrožene obolele osebe do reševalnega vozila.

Ob 21.08 so se v naselju Založe, občina Polzela, vnele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Polzela, Ločica ob Savinji in Andraž nad Polzelo so požar pogasili ter dimnik in ostrešje pregledali s termovizijsko kamero.

Ob 22.11 se je na območju naselja Trobni Dol v občini Laško izgubila starejša oseba. Pri iskanju pogrešane osebe so pomoč nudili policiji gasilci PGD Šentrupert pri Laškem. Osebo so našli.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
166 queries in 1,537 seconds.