Trčil v drevo, delovna poškodba

04. 06. 2018 14:44

rp_112logo.jpgOb 9:30 je na Tomšičevi cesti v Velenju v motornem predelu zagorelo osebno vozilo. Požar so pogasili gasilci PGD Velenje.

Ob 12.09 je v naselju Dobrova, občina Celje, občan z osebnim vozilom zapeljal s ceste in trčil v drevo. Gasilci PGE Celje so odklopili akumulator na avtu in nudili pomoč reševalcem NMP Celje, ki so poškodovanega zdravnika nato prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 12.35 so v Velikih Rodnah, občina Rogaška Slatina, gasilci PGD Steklarna posredovali, kjer sta trčila avto in motorist. Gasilci so očistili vozišče nevarnih tekočin, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem NMP, ki so huje poškodovanega motorista nato prepeljali v SB Celje.

Ob 12.56 se je v Šentjurju, v industrijski coni pri gradnji objekta poškodoval delavec. Prvo pomoč so mu nudili prisotni na kraju. Reševalci NMP Šentjur in Celje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 13:24 sta v Brestovški ulici, občina Rogaška Slatina, trčili dve osebni vozili. Gasilci PGD Steklarna napoteni so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulatorja ter očistili vozišče, po katerem so bile razlite motorne tekočine.

 

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
168 queries in 0,776 seconds.