Trčila avto ter motorist, gasilci pogasili več začetnih požarov

22. 09. 2022 21:41

Včeraj ob 18.59 sta na Ljubečni v občini Celje trčila osebno vozilo in motorist. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka in nudili prvo pomoč poškodovanemu motoristu do prihoda reševalcev NMP in jim nudili pomoč. Reševalci so ga prepeljali v SB Celje.

Ob 15.20 sta na Mariborski v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja ter očistili cestišče. Poškodovanih ni bilo, o dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 18.34 se je na Kidričevi v Velenju kadilo izpod osebnega vozila. Gasilci PGD Velenje so pogasili manjši požar, ohladili predel podvozja, odklopili akumulator ter vozilo pregledali s termovizijsko kamero.

Včeraj ob 9.00 je na Bukovžlaku v Celju pri remontu delovnega stroja prišlo do požara. Gasilca PGE Celje, ki sta izvajala požarno stražo, sta začetni požar omejila in pogasila.

Včeraj ob 8.57 je v Iršičevi ulici v Celju zagorela vsebina zabojnika za komunalne odpadke. Požar so pogasili gasilci PGE Celje in zabojnik pregledali s termovizijsko kamero.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,276 seconds.