Trčila motorist in avtomobil, med deli v predoru poškodovan delavec, oseba padla v stanovanju

09. 05. 2021 00:19

Včeraj ob 14.27 je na avtocesti v predoru Ločica, občina Vransko, na območju vzdrževalnih del prišlo do nezgode. Delovni stroj je pri premiku trčil v delavca in ga poškodoval. Posredovali so gasilci PGE Celje in CZR Domžale, ki so poškodovanemu delavcu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP.

Včeraj ob 0.38 je na Tkalski ulici v Celju oseba padla v stanovanju in se poškodovala. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so s tehničnim posegom vstopili v stanovanje in občanki do prihoda reševalcev NMP Celje nudili prvo pomoč, le ti pa so jo ob prihodu pregledali in oskrbeli na mestu dogodka.

Včeraj ob 16.10 se je na regionalni cesti Celje–Laško v križišču v Košnici, občina Celje, pripetila prometna nesreča z naletom motorista v osebno vozilo. Reševalci NMP Celje so poškodovanega oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje so zavarovali mesto nesreče, do prihoda reševalcev oskrbeli poškodovanega motorista, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in odstranili vozilo iz cestišča.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 0,963 seconds.