Trčila viličarja, trčenje v avtocestnem predoru

24. 01. 2023 07:26

Včeraj sta ob 7.24 sta v podjetju na Partizanski cesti v Velenju trčila viličarja. Po podatkih Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so gasilci PGE Velenje zavarovali kraj dogodka in počistili steklo. Poškodovanih ni bilo.

Ob 13.00 je v Pečici, občina Šmarje pri Jelšah, meteorna voda zalivala garažo stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Sladka gora so iz garaže objekta izčrpali okoli 7 kubičnih metrov vode, pred objektom pa izkopali kanal ter vodo preusmerili stran od objekta.

Ob 14.50 so v naselju Šmartinske Cirkovce v občini Velenje zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Škale in PGE Velenje so zavarovali kraj dogodka, zaprli dotok zraka na peči, nadzorovali izgorevanje saj in pregledali okolico dimnika s termovizijsko kamero. Lastnikom so odsvetovali kurjenje do prihoda dimnikarske službe.

Ob 19.09 so na avtocesti Celje–Maribor, v predoru Pletovarje, občina Slovenske Konjice, trčila štiri osebna vozila. Gasilci PGE Celje in PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje ter nudili pomoč reševalcem NMP, ki so na kraju pregledali udeležence v prometni nesreči.

Ob 19.34 je na Vojkovi cesti v Velenju v stanovanju zagorela kuhinjska omarica. Še pred prihodom gasilcev PGE Velenje je stanovalec sam pogasil ogenj, gasilci pa so preventivno pregledali prostore. Stanovalec se je pri gašenju nadihal dima, zato so ga oskrbeli reševalci NMP Velenje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
136 queries in 0,805 seconds.