Trčili tovorni in osebno vozilo, avto na streho, gorele elektro varovalke

27. 07. 2022 13:36

Včeraj ob 12.43 so na glavni cesti Arja vas–Velenje v kraju Mala Pirešica, občina Žalec, trčili tovorni in osebno vozilo. Poškodovale so se tri osebe. Gasilci PGE Celje in PGD Arja vas so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje, s tehničnim posegom naredili prostor za iznos poškodovanih oseb, sanirali cesto ter nudili pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP Celje in Žalec, ki so poškodovane na kraju oskrbeli ter prepeljali v SB Celje.

Včeraj ob 15.50 je v Mariji Reki, občina Prebold, osebno vozilo zapeljalo na obcestno ograjo ter se prevrnilo na streho. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, odklopili akumulator ter postavili vozilo nazaj na kolesa. V prometni nesreči nihče ni bil telesno poškodovan.

Včeraj ob 15.54 so v več stanovanjskem objektu v Šaleku, občina Velenje zagorele elektro varovalke. Požar so pogasili stanovalci sami, gasilci PGD Šalek in Velenje so zavarovali ter pregledali stanovanje, ga prezračili ter obvestili dežurnega elektro delavca.

Včeraj ob 17.41 je v Kasazah, občina Žalec, zagorelo ob robu gozda. Gasilci PGD Kasaze-Liboje so manjši požar v naravi pogasili ter pregledali ožje območje požarišča.

Včeraj ob 20.48 sta v naselju Loke pri Mozirju, občina Mozirje, v gozdu zagoreli podrast in suha trava. Gasilci PGD Mozirje so požar na površini okoli 20 kvadratnih metrov pogasili in pregledali okolico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 1,024 seconds.