Tri trčenja v regiji – pri Vranskem avto v peško

20. 12. 2016 21:21

Današnje popoldne je na cestah na Celjskem prišlo do treh trčenj, o katerih poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. Za razliko od trkov pri Veliki Pirešici in v Celju, kjer je bila zvita izključno pločevina, je pri Vranskem avto trčil v peško. 

Ob 13.11 sta na cesti pri Veliki Pirešici v občini Žalec trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP in policiji, posuli razlite motorne tekočine na cestišču in odklopili akumulatorja. V nesreči se je poškodovala ena oseba.

Ob 14.25 sta na Mariborski cesti v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so nudili pomoč reševalcem in policiji, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in odklopili akumulatorja. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 16.55 je na regionalni cesti Celje–Ljubljana v občini Vransko osebno vozilo trčilo v peško. Prvo pomoč so ji nudili krajani. Reševalci NMP Celje in Žalec so hudo poškodovano peško oskrbeli in odpeljali na zdravljenje v SB Celje. Gasilci PGD Vransko so nudili pomoč policiji z razsvetljavo kraja nesreče.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 1,279 seconds.