Trk, padec z drevesa, oseba v reki

04. 01. 2020 09:15

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 12.04 pri Ljubiji v občini Mozirje trčili osebni vozili. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj, nudili pomoč NMP pri oskrbi in iznosu, odklopili akumulatorja in nudili pomoč policiji. Reševalci NMP Mozirje so eno poškodovano osebo odpeljali v SB Celje.

Ob 13.35 se je v Podkraju pri Velenju v občini Velenje pri padcu z drevesa poškodoval občan. Reševalci NMP Velenje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Danes je ob 9.07 v reki Savinji v Celju v vodi občan opazil osebo. Gasilci PGE Celje so osebo potegnili iz reke in v nadaljnjo oskrbo predali reševalcem NMP Celje, ki so osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v bolnišnico Celje.

Ob 9.40 sta na cesti Celje – Štore v naselju Teharje, občina Celje, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč policije in reševalcem NMP Celje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v celjsko bolnišnico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 3,349 seconds.