Trk s kolesarjem (dopolnjeno), neprostovoljno v dvigalu, poškodba v gozdu

01. 10. 2018 09:42

rp_112logo.jpgSinoči je ob 20.48 na Lahomnem, občina Laško, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in kolesar. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Laško, ki so kraj zavarovali, ga osvetlili ter nudili pomoč reševalcem. Ena oseba se je telesno poškodovala in je bila prepeljana v SB Celje.

Dodano naknadno

23-letni voznik osebnega vozila je vozil iz smeri Laškega proti Vrhu nad Laškim. Ker ni vozil po desni strani smernega vozišča, na takšni oddaljenosti od njegovega roba, da bi potekal promet varno, je s prednjim desnim delom vozila trčil v 41-letnega kolesarja, ki je pravilno pripeljal nasproti. Kolesar se je v trčenju hudo poškodoval.

Danes so ob 7.15 gasilci PGD Laško posredovali v Badovinčevi ulici v Laškem, kjer je ostala oseba ujeta v dvigalu. Gasilci so jo rešili.

Ob 11.29 se je v Radečah v gozdu poškodovala občanka. Gasilci PGD Radeče so nudili pomoč pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila reševalcem NMP Laško, ki so poškodovano osebo prepeljali na nadaljnje zdravljenje v bolnišnico.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 1,717 seconds.