Trk z motoristom, zagorela plastična ograja

28. 09. 2019 07:56

rp_112logo.jpgVčeraj sta ob 14.37 na regionalni cesti v kraju Velika Pirešica, občina Žalec, trčila motocikel in osebno vozilo. Poškodovanega motorista so reševalci oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Gasilci PGE Celje in PGD Velika Pirešica so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja ter posuli absorbent po izteklih motornih tekočinah.

Ob 17.54 sta na Celjski cesti v Velenju trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nezgode, odklopili akumulatorja na vozilih, posuli razlite motorne tekočine, nudili pomoč NMP Velenje in policiji. Reševalci NMP Velenje so eno osebo oskrbeli na kraju, dve pa so odpeljali v SB Celje.

Ob 18.05 so na Šercerjevi cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom odprli vhodna vrata stanovanja in omogočili reševalcem RP Velenje dostop do obnemogle osebe.

Ob 20.23 je na Cesti Františka Foita v Velenju v stanovanju večstanovanjskega objekta zaradi napake na radiatorskem ventilu prišlo do puščanja vode. Gasilci PGD Velenje so preprečili nadaljnje iztekanje in posesali približno 100 litrov vode.

Ob 22.24 je v Bukovžlaku, občina Celje, iz neznanega vzroka zagorela plastična ograja. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so požar pogasili.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,983 seconds.