Trk z motoristom, oživljanje, …

18. 08. 2018 08:16

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 18.35 v Novi Cerkvi, občina Vojnik, prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena motorist in voznik kombiniranega vozila. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so kraj zavarovali, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi in prenosu poškodovanca, odklopili akumulator ter posuli vozišče z vpojnimi sredstvi. Ena oseba je bila telesno poškodovana in prepeljana v SB Celje.

Ob 20.48 so v Kidričevi ulici v Rogaški Slatini zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in Rogaška Slatina so goreče saje pogasili, očistili dimniško tuljavo in prezračili zadimljene prostore.

Danes se je ob 10.15 v Andražu nad Polzelo, občina Polzela, oseba zgrudila brez znakov življenja. Posredovali so gasilci PGD Andraž nad Polzelo, ki so osebo oživljali do prihoda reševalcev.

Ob 10.26 je v Spodnji Rečici, občina Laško, prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Laško, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. V nesreči sta se dve osebi lažje telesno poškodovali in bosta sami poiskali zdravniško oskrbo.

klapa-intrade-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 0,997 seconds.