Trk z motorjem in kolesarjem

30. 06. 2018 11:09

rp_112logo.jpgOb 8.29 je na Gajih v občini Celje zaradi okvare iz rezervoarja tovornega vozila iztekalo dizelsko gorivo. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka ter z vpojnim sredstvom posuli izteklo gorivo in očistili cestišče. Na kraju je bila prisotna policija in dežurni VOC, ki je postavil ustrezno signalizacijo.

Ob 9.07 se je na cesti v naselju Teharje v občini Celje pripetila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena kombinirano vozilo in motorno kolo. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka. Lažje je bila poškodovana ena oseba katero so reševalci NMP Celje pregledali in oskrbeli na kraju dogodka.

Ob 15.10 je na Bežigrajski cesti v občini Celje voznik osebnega vozila zbil kolesarja. Poškodovan je bil kolesar, ki so ga reševalci NMP Celje oskrbeli na kraju dogodka in ga odpeljali v nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 17.28 se je v Prožinski vasi v občini Štore pripetila prometna nesreča z udeležbo enega osebnega vozila. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, osebno vozilo odstranili s cestišča in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom. Eno poškodovano osebo so reševalci prepeljali v SB Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
181 queries in 0,603 seconds.