Trka s kolesarjem in motoristom

24. 09. 2020 07:31

Včeraj so ob 10.53 gasilci PGD Slovenske Konjice v kraju Zgornja Pristava s tehničnim posegom odprli vrata objekta ter tako omogočili vstop reševalcem in policistom do obolele osebe.

Ob 11.07 sta na Ljubljanski cesti v Celju trčila osebno vozilo in kolesar. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče ter nudili pomoč reševalcem, ki so na kraju oskrbeli poškodovanega kolesarja ter ga prepeljali v bolnico Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 14.44 so v kraju Arja vas, občina Žalec, na njivi goreli ostanki hmelja. Posredovali so gasilci PGD Arja vas, Dobriša vas-Petrovče in Žalec, ki so požar pogasili, s pomočjo delovnega stroja so odpadke razkopali ter zalili z vodo. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 18.05 sta v Dobrnežu, občina Slovenske Konjice, sta trčila osebno vozilo in motorist. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi dveh ponesrečencev, odklopili akumulatorja na vozilih, posuli razlite motorne tekočine in usmerjali promet. Reševalci NMP Slovenske Konjice so dve poškodovani osebi oskrbeli, eno pa prepeljali v SB Celje.

Ob 20.35 so v Kasazah, občina Žalec, gasilci PGD Kasaze – Liboje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala mrtva oseba. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
153 queries in 0,871 seconds.