Trojno trčenje v Šempetru, samozaklenjeni otrok, …

04. 11. 2017 08:30

Ob 9.29 je na Štrbenkovi cesti v Velenju voznik z dostavnim vozilom zadel višinsko merilo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka in s hidravličnim orodjem odstranili oviro.

Ob 11.50 je posadka s helikopterjem SV v spremstvu medicinske ekipe iz UKC Ljubljana, poletela v Celje in iz tamkajšnje Splošne bolnišnice prepeljala obolelo osebo v ljubljanski UKC.

Ob 12.12 so v Efenkovi ulici v Celju gorele saje v dimniku objekta. Posredovali so gasilci PGE Celje. Ogenj so omejili, ga pogasili ter prezračili in pregledali prostore. Lastniku so prepovedali nadaljnje kurjenje do prihoda dimnikarja.

Ob 13.26 je v Starograjski ulici v Radečah zagorel zabojnik za smeti. Gasilci PGD Radeče so ogenj pogasili. Zabojnik je uničen.

Ob 14.20 so na Rimski cesti v Šempetru, občina Žalec, trčila tri osebna vozila. Pri tem so se poškodovale tri osebe. Posredovali so gasilci PGE Celje, PGD Žalec in PGD Šempeter. Zavarovali so kraj nesreče, odklopili akumulatorje, nudili pomoč poškodovanim do prihoda reševalcev NMP Celje in NMP Žalec ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Reševalci so poškodovane prepeljali v SB Celje. Vozila so uničena.

Ob 17.26 se je na Kovaški ulici v Zrečah kadilo iz kurilnice. Posredovali so gasilci PGD Zreče, ki so zaprli ventil na peči, prezračili ter pregledali prostore.

Danes se je ob 9.14 se je v naselju Slance, občina Celje, otrok zaklenil v sobo stanovanjskega objekta. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so vstopili v sobo skozi okno in odprli vrata.

Ob 10.17 je v naselju Škarnice v občini Dobje zagorela travniška površina v velikosti okoli 400 kvadratnih metrov. Posredovali so gasilci PGD Dobje, ki so požar pogasili.

Ob 17.53 se je na avtocesti pred izvozom Ljubečna v smeri Maribor, občina Celje, osebno vozilo prevrnilo na streho. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, očistili cestišče razlitih motornih tekočin, nudili pomoč policistom pri razsvetljavi kraja nesreče in reševalcem NMP Celje, ki so ponesrečeno osebo na kraju oskrbeli.

Ob 20.12 so na Škarpinovi ulici v Celju gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja, kjer se je nahajala onemogla oseba.

Ob 20.26 je v naselju Griže v občini Žalec zagorela hrana v kuhinji stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Griže, Vrbje, Zabukovica in Gotovlje so požar pogasili, prezračili prostore in jih preventivno pregledali s termovizijsko kamero.

Oznake: ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
133 queries in 0,803 seconds.