Uhajanje plina, neodzivna oseba, trk kombija in poltovornjaka

31. 12. 2020 07:33

Včeraj je ob 9.57 na Ulici XIV. divizije v Rogaški Slatini prišlo do uhajanja plina. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali območje, izvedli meritve uhajajočega plina in potrdili, da gre za zemeljski plin. Zaprli so glavni ventil na objektu ter obvestili dežurnega skrbnika podjetja Adriaplin.

Ob 13.43 je na Gubčevi ulici v Celju v sanitarnih prostorih ostala ujeta neodzivna oseba. Gasilci PGE Celje so s tehničnim posegom odprli vrata sanitarnih prostorov in tako omogočili vstop ekipi NMP in policiji.

Ob 16.15 so na Ptujski cesti v Rogatcu, gasilci PGD Rogatec z nadomestno kritino pokrili 2 kvadratne metra strehe, ki jo je razkril veter.

Ob 18.10 je na avtocesti v smeri Ljubljana pred izvozom Šempeter v občini Žalec prišlo do prometne nesreče kombiniranega in poltovornega vozila. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akomulatorja in nevtralizirali razlite motorne tekočine. V nesreči je prišlo do razsutja tovora, katerega bo odstranil vzdrževalec avtoceste. Poškodovanih oseb v nesreči ni bilo.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 23,454 seconds.