Umrla neznana ženska, ki so jo gasilci v Celju rešili iz Savinje

04. 01. 2020 22:21

S Policijske uprave Celje so sporočili da je neznana ženska, ki so jo gasilci v Celju v dopoldanskih urah rešili iz Savinje, umrla v celjski bolnišnici.

Danes, nekaj čez 9. uro, je občan obvestil policiste, da je v reki Savinji v Celju, v bližini  mestnega kopališča, opazil žensko, ki jo je nosila voda.

Gasilci so jo v bližini celjskega doma upokojencev uspeli rešiti iz vode, reševalci pa so ji na kraju nudili pomoč ter jo odpeljali v bolnišnico. V popoldanskih urah je ženska v celjski bolnišnici zaradi hude podhladitve umrla.

Identiteta pokojne ni poznana. Gre za žensko staro med 60 in 70 let, visoko okoli 165 cm, rjavo sivih las, segajočih čez ramena in rjavih oči. Oblečena je bila v svetlo rjavo majico z napisom Jeans West, črne hlače in črno zimsko jakno s kapuco. Obuta je bila v temnejše čevlje. Pri sebi je imela rdeča očala s črno vrvico. Okoli vratu je nosila opornico.

Preiskava o tem, kje bi lahko neznanka padla ali skočila v vodo, še poteka.

Policija prosi, če o neznani ženski karkoli veste, da jih o tem obvestite na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 ali na telefonsko številko 113.

Oznake: , , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 2,359 seconds.