V apartmaju na Rogli našli trupla treh mladih z območja Celja


Včeraj pozno popoldne so bili policisti PU Celje obveščeni o treh truplih, najdenih v naselju Hudinja pod Roglo. Šlo naj bi za tri mlade ljudi, dveh moških in žensko, doma z območja Celja.

Po prvih podatkih policistov PU Celje na truplih (24-letnega dekleta, doma iz območja Trojan, 22-letnega fanta, doma iz območja Zidanega mosta ter 24-letnega fanta, doma iz območja Polzele) ni znakov nasilja, zato se za zdaj domneva, da je trojica, ki naj bi na Rogli bila na krajšem smučarskem oddihu, umrla zaradi zastrupitve z ogljikovim monoksidom.

Ogled kraja smrti so opravili kriminalisti ogledne skupine Sektorja kriminalistične policije PU Celje, prav tako tudi preiskovalni sodnik in državna tožilka. Ugotovitve preiskovalcev so pokazale, da ni šlo za nasilno smrt. Prve ugotovitve preiskovalcev, ki so pokazale, da v omenjenem primeru ni šlo za nasilno smrt, so bile z obdukcijo potrjene.

Preiskava o ostalih okoliščinah še poteka in sicer v sodelovanju z izvedencem za preglede peči ter izvedencem dimnikarske stroke.

(Fotografija je simbolična)