V Celju vozilo v pešca, v Žalcu trk tovornega vozila in motorista (dopolnjeno)

25. 08. 2016 22:16

nesreca-znakOb 11.37 je na Ljubljanski cesti v Celju osebno vozilo trčilo v pešca. Poškodovano osebo so reševalci NMP Celje oskrbeli in prepeljali na nadaljnje zdravljenje v SB Celje.

Ob 16.59 se je v Šempetru, občina Žalec, pripetila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena tovorno vozilo in motorno kolo. Posredovali so PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom in nudili pomoč reševalcem. Poškodovana je bila ena oseba, ki je bila odpeljana v SB Celje.

Dodano naknadno:

V obravnavani prometni nesreči se je 76-letni voznik kolesa z motorjem posebno hudo telesno poškodoval. Okoli 17. ure je vozil kolo z motorjem po glavni cesti v naselju Šempeter proti  Ločici pri Vranskem. Med vožnjo je zapeljal preko desnega roba vozišča, kjer je na makadamskem parkirišču trčil v zadnji del tam parkiranega polpriklopnika. Po trčenju je padel po vozišču. Med vožnjo na glavi ni uporabljal varnostne čelade. Po nudeni nujni zdravniški pomoči na kraju je bil prepeljan v Splošno bolnišnico Celje. Njegovo življenje je smrtno ogroženo.

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
185 queries in 1,369 seconds.