V delovni nesreči preminul traktorist, v požaru lažje poškodovana oseba, v prometnih nesrečah poškodovani dve osebi

12. 05. 2022 14:32

Včeraj ob 11.33 se je na območju Savine, občina Ljubno ob Savinji, zgodila delovna nesreča traktorista, ki je zaradi poškodb na kraju preminul. Posredovali so gasilci PGD Nazarje ter reševalci NMP Mozirje in Velenje, ki so zavarovali kraj dogodka, sanirali razlite tekočine ter pokojnega prenesli iz hriba v dolino. Obveščene so bile pristojne službe.

Včeraj ob 15.35 sta na Čopovi ulici v Celju trčila osebno vozilo in motorno kolo. Poškodovala se je ena oseba. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, do prihoda reševalcev NMP Celje nudili pomoč ponesrečencu ter sanirali cestišče. Reševalci so poškodovanega oskrbeli ter prepeljali v SB Celje.

Včeraj ob 10.57 se je v naselju Kasaze, občina Žalec, pripetila prometna nesreča osebnega vozila. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom rešili poškodovano osebo iz vozila, odklopili akumulator, sanirali cestišče ter vozilo postavili nazaj na cesto. Reševalci NMP Celje so poškodovanega na kraju oskrbeli ter prepeljali v SB Celje.

Včeraj ob 17.10 je v Migojnicah, občina Žalec, zaradi varjenja zagorela izolacija na stanovanjskem objektu. Posredovali so gasilci PGD Griže, Zabukovica in Vrbje, ki so pogasili požar in s termo kamero pregledali celoten objekt. V požaru se je lažje poškodovala ena oseba katero so gasilci oskrbeli na kraju.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 1,027 seconds.