V dvigalu ujet otrok, naleteli na protiletalske naboje, gorelo v objektu telekomunikacij

08. 03. 2019 09:33

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 12.45 v Višnji vasi občina Vojnik zagorel kompostnik. Gasilci PGD Nova Cerkev so kompostnik pogasili in pregledali okolico.

Ob 14.01 je v Novem trgu, občina Celje, zaradi okvare dvigala v njem ostal ujet otrok. Gasilci PGE Celje so otroka rešili.

Ob 14.10 so v Mariji Reki občina Laško, delavci pri sanaciji železniške proge naleteli na tri protiletalske naboje 20 mm in eno minometno mino 81 mm iz obdobja 2. svetovne vojne. Pripadnika Državne enote za varstvo pred NUS Zahodnoštajerske regije sta nevarne najdbe odstranila in do uničenja shranila na varno.

Ob 14.22 je na avtobusni postaji v Petrovčah v občini Žalec zagorel koš za smeti. Gasilci PGD Dobriša vas-Petrovče so požar pogasili in počistili kraj dogodka.

Ob 16.06 sta na Cesti v Laško v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, do prihoda reševalcev NMP Celje nudili pomoč poškodovani osebi, posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom, očistili cestišče in usmerjali promet. Poškodovana oseba je bila odpeljana v SB Celje.

Ob 23.49 je v Ločici pri Vranskem, občina Vransko, zagorel agregat v objektu telekomunikacij z oddajnikom. Gasilci PGD Vransko in Prekopa so s tehničnim posegom vstopili v ograjeno območje in požar pogasili. Izteklo nafto iz agregata pa so sanirali gasilci PGE Celje.

Preberite tudi današnje poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
155 queries in 1,041 seconds.