V Košnici ob požarišču našli mrtvo osebo, padec z motorja, …

24. 03. 2019 09:45

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 12.51 v Košnici pri Celju, občina Celje, na težje dostopnem terenu pri hiši zagorel motor in suha trava na površini okoli 100 kvadratnih metrov. Gasilci PGE Celje in PGD Zagrad-Pečovnik so požar omejili in pogasili. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je ob motorju mrtva oseba. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 15.28 se je v Šentjanžu v občini Rečica ob Savinji poškodoval občan pri podiranju dreves ob strugi. Reševalci NMP Mozirje so poškodovanega oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 16.39 je v Ratanski vasi, občina Rogaška Slatina, padel voznik kolesa z motorjem. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so zavarovali kraj ter nudili pomoč poškodovanemu vozniku do prihoda reševalcev NMP Šmarje pri Jelšah.

Ob 17.35 sta v Žalcu trčila osebno vozilo in motorno kolo. Gasilci PGE Celje in PGD Žalec so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja ter očistili cestišče. Reševalci NMP Žalec so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju.

Ob 18.21 je na Tkalski ulici v Celju iztekalo gorivo iz tovornega vozila. Gasilci PGE Celje so posipali cestišče z vpojnimi sredstvi v dolžini okoli dvesto metrov.

Ob 18.48 je v kraju Pijovci, občina Šmarje pri Jelšah, gorela suha trava. Še pred prihodom gasilcev so domačini omejili požar. Gasilci PGD Mestinje in Šmarje pri Jelšah so požarišče zalili z vodo in pregledali okolico. Zgorelo je približno 200 kvadratnih metrov suhe trave.

Ob 22.49 je na Vitanjskem Skomarju, občina Vitanje, zagorelo zapuščeno osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Vitanje in požar pogasili.

Danes so ob 8.10 gasilci PGD Velenje v Paki pri Velenju odstranili podrto drevo, ki je oviralo promet.

plen-gledalisce-zarja-klik

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
169 queries in 0,518 seconds.