V nesreči zagorelo vozilo, več dimniških požarov

14. 01. 2022 11:34

Ob 8.57 so v naselju Prihova, občina Nazarje, trčila tri osebna vozila, eno pa je tudi zagorelo. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali kraj dogodka, pogasili goreče vozilo, odklopili akumulatorje in z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Mozirje so enega udeleženca pregledali na kraju dogodka.

Včeraj ob 16.30 sta v Andražu nad Polzelo, občina Polzela, trčili osebni vozili, ki sta po trku zapeljali v potok. Gasilci PGD Velenje, Andraž nad Polzelo, Ločica ob Savinji in Polzela so zavarovali kraj dogodka, vozili dvignili nazaj na cestišče in nudili pomoč avto vleki pri nalaganju vozil, vpojna sredstva posuli po izteklih motornih tekočinah, izklopili akumulator ter v potok namestili pivnike. V nesreči se ni nihče poškodoval.

Včeraj ob 22.21 so v Novi Cerkvi, občina Vojnik, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Nova Cerkev in Vojnik so zavarovali kraj, počakali, da saje izgorijo, pregledali dimnik s termo kamero ter odsvetovali nadaljnje kurjenje do prihoda dimnikarja.

Včeraj ob 19.12 je so v naselju Podvin pri Polzeli, občina Polzela, gorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Gasilci PGD Polzela, Ločica ob Savinji in Andraž nad Polzelo so zavarovali kraj dogodka, nadzorovali izgorevanje saj, očistili dimniško tuljavo ter pregledali okolico dimnika in podstrešje s termovizijsko kamero.

Včeraj ob 15.42 je v Latkovi vasi, občina Prebold, zagorela vsebina zabojnika za papir. Gasilci PGD Groblja, Latkova vas in Prebold so gorečo vsebino stresli iz zabojnika in jo pogasili.

Včeraj ob 13.49 je v hali podjetja v Bukovžlaku v Celju, zagorel zabojnik za zmlete mešane komunalne odpadke. Zaposleni so zabojnik zvlekli iz hale ter pričeli z gašenjem, dokončno pa so požar pogasili gasilci PGE Celje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
140 queries in 0,996 seconds.