V požarih uničena traktor in avto, gorelo tudi pri železničarjih

09. 03. 2019 19:05

rp_112logo.jpgOb 1.40 je v Ravnah, občina Šoštanj, pod kozolcem zagorel traktor. Gasilci PGD Šoštanj in PGD Gaberke so požar pogasili in preprečili, da bi se ogenj razširil na objekt.

Ob 6.48 so na Šaleški cesti v Velenju gasilci PGD Velenje s tehničnim posegom zaprli vodovodni ventil in posesali 200 litrov vode iz poslovnega objekta.

Ob 10.20 je v kraju Pečica, občina Šmarje pri Jelšah, gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Sladka Gora in Šmarje pri Jelšah so požar pogasili. Vozilo je uničeno.

Ob 10.23 so na Celjski cesti v Šmarju pri Jelšah gasilci PGD Šmarje pri Jelšah s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in reševalcem NMP omogočili dostop do obolele osebe. Reševalci so obolelo osebo oskrbeli.

Ob 12.28 je v stanovanju na Aškerčevi cesti v Šoštanju iztekala voda. Posredovali so gasilci iz PGD Šoštanj in Velenje. S tehničnim posegom so vstopili v stanovanje ter sanirali poplavljen prostor. Na kraju so bile pristojne službe, ki so odpravile napako na vodovodu.

Ob 15.10 je v Spodnjih Lažah, občina Slovenske Konjice, zagorela suha trava na površini okoli 40 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci iz PGD Zbelovo in Slovenske Konjice.

Ob 19.42 so v Bukovžlaku, občina Celje, na prostem zagoreli skladiščeni železniški pragovi. Gasilci PGE Celje in PGD Teharje so požar omejili, tleče pragove razložili in dokončno pogasili.

 

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
156 queries in 0,972 seconds.