V požaru zidanice umrla oseba, vozilo zapeljalo s cestišča ter se prevrnilo na streho

16. 08. 2022 22:44

Ob 5.13 je v naselju Male Dole v občini Vojnik gorela hiša s pomožnim objektom. Gasilci PGD Vojnik, Frankolovo in Nova Cerkev so zavarovali kraj dogodka ter požar lokalizirali in pogasili. Objekt z nadstreškom približne velikosti 12×7 metrov je uničen v celoti, lastnik pa je umrl v požaru. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Včeraj ob 3.49 se je v naselju Bezina, občina Slovenske Konjice, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Gasilci PGD Slovenske Konjice so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, odklopili akumulator na vozilu, z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem in policistom. Reševalci NMP Slovenske Konjice so eno poškodovano osebo prepeljali v celjsko bolnišnico.

Ob 18.03 je v naselju Ljubnica v občini Vitanje osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci PGD Zreče so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri nudenju prve pomoči in prenosu poškodovane osebe, odklopili akumulator na vozilu ter z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine.

Včeraj ob 11.01 je v Šentrupertu, občina Laško, gorela trava in gozd na površini okoli 300 kvadratnih metrov. Gasilci PGD Šentrupert in Laško so požar omejili in pogasili ter posamezna žarišča prekopali in z vodo zalili rob požarišča.

Včeraj Ob 8.37 je v Nušičevi ulici v Celju zagorelo v prostorih vrtca, kjer so potekala obnovitvena dela. Gasilci PGE Celje in PGD Gaberje so požar pogasili, izklopili električno napajanje, prezračili in pregledali celotni objekt.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,105 seconds.