V prevrnjenem tovornem vozilu ukleščena oseba, trčila motorist in osebno vozilo, osebi z gumenjakom v drevo

10. 07. 2021 13:06

Ob 3.51 se je na avtocesti iz Dramelj proti Slovenskim Konjicam, občina Šentjur, prevrnilo tovorno vozilo za prevoz avtomobilov skupaj s prikolico, voznik pa je ostal ukleščen v vozilu. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, odklopili akumulatorje in iz enega od rezervoarjev prečrpali iztekajoče gorivo. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Včeraj ob 20.25 je v Žalcu na reki Savinji nižje pri mostu proti Grižam gumenjak z dvema osebama trčil v drevo, ki je štrlelo iz brežine. Pri tem sta se lažje poškodovali dve osebi. Posredovali so gasilci PGE Celje, PGD Vrbje in PGD Žalec, ki so s pomočjo vrvne tehnike rešili osebi na varno in izvlekli čoln. Reševalci NMP Celje so eno osebo pregledali in oskrbeli na kraju dogodka, drugo pa prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Včeraj ob 22.06 sta na križišču Kidričeve in Tomšičeve ceste v Velenju trčila motorist in osebno vozilo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, vpojna sredstva posuli po izteklih tekočinah, očistili cestišče in reševalcem NMP Velenje nudili pomoč pri prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila.

Včeraj ob 23.17 je v Pucovi ulici v Celju zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno so zavarovali kraj dogodka, pogasili požar in pregledali okolico.

Včeraj ob 23.55 je na Efenkovi cesti v Velenju zagorel zabojnik za smeti. Gasilci PGD Šalek so zavarovali kraj in pogasili požar.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
164 queries in 0,704 seconds.