V prometni nesreči poškodovana oseba, pri čiščenju objekta najdene ročne bombe, iztekanje goriva

31. 03. 2021 22:34

Ob 21.53 so na Prešernovi cesti v Velenju, gasilci PGD Velenje, s pomočjo avto lestve vstopili preko balkona v stanovanje in odprli vrata reševalcem, ki so nudili pomoč oboleli osebi.

Ob 8.30 so v Šmiklavžu pri Škofji vas v občini Celje gasilci PGE Celje odstranili drevo, ki je ogrožalo občane.

Ob 14.46 sta na avtocesti med Šentrupertom in Vranskim v občini Tabor trčila osebno in tovorno vozilo. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, nudili pomoč reševalcem NMP in posipali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju nesreče.

Včeraj ob 16.08 so v naselju Orla vas, občina Braslovče, pri čiščenju starejšega objekta našli tri ročne bombe iz obdobja druge svetovne vojne. Pripadniki Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi so nevarne najdbe odstranili in uničili na bližnji primerni lokaciji.

Ob 20.25 je v Latkovi vasi, občina Prebold, gorel kup odpadnega vejevja in lesa. Posredovali so gasilci PGD Latkova vas in PGD Prebold, ki so požar pogasili.

Ob 11.00 je na Mariborski cesti v Celju iztekalo gorivo iz osebnega vozila na parkirišču trgovskega centra. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, posipali in očistili razlito gorivo po cestišču.

Ob 21.12 so na Ljubljanski cesti v Celju, gasilci PGE Celje, s tehničnim posegom zaprli dovodna ventila na radiatorju in s tem preprečili iztekanje vode iz poškodovanega radiatorja.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,775 seconds.