V prometni nesreči poškodovana voznica skiroja, požari trave in podrastja

24. 02. 2021 19:41

Ob 11.02 je v Zavrhu nad Dobrno, občina Dobrna, v gozdu gorela suha trava in podrast. Gasilci PGD Dobrna so požar v velikosti približno 1000 kvadratnih metrov omejili in pogasili.

Ob 15.51 so na Okrogarjevi ulici v občini Celje, gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili vstop reševalcem NMP do onemogle osebe in nudili pomoč pri oskrbi onemogle osebe.

Ob 13.04 se je na Vrunčevi cesti v Celju pripetila prometna nesreča z udeležbo osebnega vozila in voznico skiroja. Reševalci NMP Celje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v SB Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Ob 7.00 zjutraj je na Nazorjevi ulici v Celju, na prostem zagorel večji kup odpadnega vejevja. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGD Babno.

Včeraj ob 19.27 sta v naselju Lava v Celju ob cesti goleli suha trava in podrastje. Gasilci PGE Celje so požar omejili in pogasili.

Včeraj ob 16.26 se je na Don Boskovem trgu v Celju kadilo iz osebnega vozila zaradi napake na električni napeljavi. Gasilci PGE Celje so odklopili akumulator in tako preprečili nadaljnje iskrenje.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 2,239 seconds.