Gorelo na balkonu stanovanjskega bloka, v prometnih nesrečah dva poškodovana

22. 12. 2021 20:10

Ob 13.50 je na Mariborski cesti v Celju prišlo do trčenja dveh osebnih vozil. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč poškodovani osebi in jo predali reševalcem NMP Celje, ki so jo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Včeraj ob 18.21 sta na Koroški cesti v Velenju trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja in nevtralizirali po vozišču razlite motorne tekočine. Poškodovano osebo so reševalci NMP Velenje na kraju oskrbeli in nato prepeljali v ZD Velenje.

Včeraj ob 9.51 so na Trubarjevi ulici v Velenju gasilci PGD Velenje nudili pomoč reševalcem NMP Velenje pri prenosu osebe iz reševalnega vozila v hišo.

Včeraj ob 9.03 je na Mestnem trgu v Slovenskih Konjicah zagorelo na balkonu stanovanjskega bloka v tretjem nadstropju. Gasilci PGD Slovenske Konjice so s pomočjo avto lestve dostopili do balkona, pogasili požar ter pregledali in prezračili stanovanje.

Včeraj ob 11.41 je v Ulici mesta Grevenbroich v Celju v prodajalni prišlo do napake na električni peči. Gasilci PGE Celje so na kraju izklopili peč iz električne napetosti, s tehničnim posegom odprli in pregledal notranjost peči.

Včeraj ob 9.48 je posadka s helikopterjem Slovenske vojske v spremstvu dežurne ekipe HNMP na Brniku prepeljala obolelo osebo iz SB Celje v UKC Ljubljana.

Foto: PGD Slovenske Konjice

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
152 queries in 3,473 seconds.