V prometnih nesrečah poškodovane štiri osebe, zaradi požara uničeno osebno vozilo

13. 10. 2021 12:55

Ob 6.44 sta v križišču v Petrovčah v občini Žalec trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so nudili pomoč reševalcem NMP, odklopili akumulatorje in posuli razlite motorne tekočine. Poškodovane so bile tri osebe.

Ob 7.54 je na Miklošičevi ulici v Celju zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGE Celje in PGD Gaberje so zavarovali kraj dogodka, pogasili goreče vozilo in odklopili akumulator. Vozilo je v celoti uničeno.

Včeraj ob 7.57 sta v kraju Šempeter v Savinjski dolini, občina Žalec, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje in PGD Šempeter so prometno in požarno zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč poškodovani osebi do prihoda reševalne ekipe ZD Žalec, odklopili akumulatorja na vozilih, posipali cestišče z vpojnimi sredstvi ter pomagali pri usmerjanju prometa. Poškodovano osebo so pripeljali na urgentni center v SB Celje.

Včeraj ob 13.37 sta na Partizanski cesti v Velenju trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, poškodovanih v nesreči ni bilo.

Včeraj ob 18.39 so v Miklošičevi ulici v Celju, gasilci PGE Celje, nudili pomoč starejši osebi, ki je padla v stanovanju.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
159 queries in 0,870 seconds.