V treh prometnih nesrečah poškodovanih več oseb, ob požaru oseba zaradi vdihavanja dima potrebovala zdravniško pomoč

10. 02. 2022 18:18

Ob 6.19 sta na Mariborski cesti v Celju trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili poškodovano osebo, odklopili akumulatorja, z vpojnimi sredstvi posuli iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Celje in policiji.

Ob 14.48 se je na Partizanski cesti v Velenju zgodil trk dveh osebnih vozil, v katerem sta bili poškodovani dve osebi. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, očistili cestišče ter nudili pomoč drugim službam. Reševalci NMP Velenje so poškodovani osebi prepeljali v ZD Velenje.

Ob 6.36 sta na glavni cesti Slovenske Konjice–Stranice, občina Slovenske Konjice, trčila tovorno in osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice in Zreče, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja ter očistili cestišče.

Ob 13.45 je v Straži pri Dolu, občina Vojnik, zagorel travnik. Gasilci PGD Frankolovo in Vojnik so ogenj pogasili pri tem pa je ena oseba vdihnila preveliko količino dima zato so na kraju posredovali tudi reševalci NMP Celje, ki so osebo na kraju oskrbeli. Na celjskem je sicer v zadnjih dneh gorelo več požarov v naravi. O teh si lahko preberete tukaj.

Foto: FB / Vajdič Primož / skupina Promet za Štajersko

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 3,374 seconds.