V zadnjih 24 urah v večih prometnih nesrečah na Celjskem poškodovanih več oseb

02. 07. 2022 13:00

Včeraj ob 19.21 sta na Kocbekovi cesti v Ljubečni v občini Celje trčila osebno vozilo in motorist. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, zvlekli motorno kolo nazaj na cestišče ter počistili plastike s cestišča. Voznika vozil nista bila poškodovana.

Ob 8.38 sta v naselju Rečica ob Paki, občina Šmartno ob Paki, trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje in odstranili vozili z vozišča. V nesreči poškodovano osebo pa so reševalci NMP Velenje na kraju oskrbeli in nato prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Včeraj ob 15.05 je v Skornem pri Šoštanju v občini Šoštanj prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in počistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Velenje so poškodovano osebo oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo.

Kot smo že poročali, sta včeraj ob 16.22 na Celjski cesti v Velenju čelno trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih, posuli in počistili razlite motorne tekočine ter nudili pomoč pri oskrbi poškodovanih oseb. V nesreči se je pet oseb telesno poškodovalo od tega ena huje.

Včeraj ob 21.26 je na regionalni cesti v kraju Vinska Gora, občina Velenje, osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP pri oskrbi ponesrečenca, odklopili akumulator na vozilu, posuli razlite tekočine in postavili vozilo nazaj na cestišče. Poškodovan ni bil nihče.

Foto: nesreča na Ljubečni; FB skupina Promet za Štajersko / Luka Tržan

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
165 queries in 0,956 seconds.