V Žalcu 46-letni moški hudo poškodoval partnerko in si po dejanju sodil sam

06. 09. 2020 12:05

Na območju Policijske postaje Žalec je včeraj 46-letni moški je izredno hudo poškodoval 44-letno partnerko in si po dejanju sodil sam.

S Policijske uprave Celje so sporočili, da so na območju Policijske postaje Žalec včeraj obravnavali sum storitve kaznivega dejanja. 46-letni moški je izredno hudo poškodoval 44-letno partnerko in si po dejanju sodil sam. Preiskava dogodka intenzivno poteka, več podatkov o dogajanju pa bodo s PU Celje posredovali v naslednjih dneh.

Po poročanju Večera naj bi bil storilec 46-letni M.G iz Gotovelj pri Žalcu. Ta naj bi s sekiro poskušal umoriti svojo partnerko, nakar je storil samomor. Kaj je bil razlog za dejanje še ni znano. Kot še pišejo v Večeru, domačini sumijo, da je tragediji botrovala nesreča, ki ga je spremljala v zadnjem času, ko je bil v Italiji neupravičeno priprt sedem mesecev in pet dni. Decembra 2018 so namreč v njegovem tovornjaku našli 36 kilogramov kokaina, a se je izkazalo, da s kaznivim dejanjem ni imel ničesar. Marca letos mu je pogorela še kmetija.

Oznake: , ,
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 2,482 seconds.