Včeraj na celjskem več prometnih nesreč, gorel odpadni material

30. 06. 2021 14:43

Včeraj ob 15.30 sta na Kidričevi cesti v Velenju trčili osebni vozili. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje in očistili po vozišču razlite motorne tekočine.

Včeraj ob 0.06 sta v Košnici, občina Celje, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, odklopili akumulatorja, nudili pomoč reševalcem NMP ter posuli po cestišču z vpojnimi sredstvi in ga očistili. Ena oseba se je poškodovala. Reševalci so jo prepeljali v SB Celje.

Včeraj ob 21.43 je v Trnovljah pri Celju gorel odpadni material na površini okoli 50 kvadratnih metrov. Gasilci PGE Celje in PGD Trnovlje so pogasili goreč odpadni material in pregledali okolico.

Včeraj ob 13.58 sta na Kocbekovi cesti na Ljubečni, občina Celje, trčili osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč poškodovanim osebam do prihoda reševalcev NMP, odklopili akumulatorje in vpojna sredstva posuli po izlitih motornih tekočinah na vozišču.

Včeraj ob 16.11 je posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP Maribor s helikopterjem prepeljala obolelo osebo iz Velenja v UKC Maribor. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj pristanka helikopterja in nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe iz reševalnega vozila do helikopterja.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
151 queries in 2,675 seconds.