Včerajšnji močan veter na celjskem podiral drevesa in odkrival strehe, voznik z vozilom zapeljal v jarek

22. 10. 2021 15:44

Včeraj ob 12.03 je na Kidričevi ulici v Celju močan veter podrl drevo čez cesto in pločnik. Gasilci PGE Celje so razžagali in odstranili podrto drevo.

Včeraj je zaradi močnega vetra v naselju Lipni dol, občina Laško odkrilo streho objekta. Posredovali so gasilci PGD Jurklošter, ki so sanirali odkriti del ostrešja.

Včeraj ob 06.20 je občino Zreče zajelo neurje z močnim vetrom, ki je v naselju Križevec razkril del strehe na stanovanjski hiši. Gasilci PGD Zreče in PGD Stranice so sanirali razkrito streho z dodatnim vijačenjem pločevinaste kritine. V naselju Dobrovlje pa je močan veter podrl več dreves, ki so jih razžagali in odstranili gasilci PGD Zreče.

Včeraj ob 19.05 je v Libojah, občina Žalec, voznik z osebnim vozilom zapeljal v obcestni jarek in zaradi blatnega vozišča ni mogel nadaljevati vožnje. Gasilci PGD Liboje so vozilo potegnili nazaj na cestišče.

Ob 8.11 sta na Goriški cesti v Velenju v okvarjenem dvigalu večstanovanjskega objekta ostali ujeti osebi. Nepoškodovani osebi so iz dvigala s tehničnim posegom rešili gasilci PGD Velenje.

Foto: Pixabay

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,884 seconds.