Več požarov, drevo na vozišče

19. 07. 2019 00:01

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 1.17 v Šentilju, občina Velenje zagorelo v kuhinji stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Šentilj in Velenje, ki so pogasili požar prezračili prostor ter ga pregledali s termo kamero.

Ob 12.08 je na cesto v naselju Strensko, občina Laško, na vozišče padlo drevo. Drevo so odstranili gasilci PGD Laško.

Ob 12.59 je na Cesti na Brdo v Šentjurju zagorelo v kuhinji stanovanjskega objekta. Lastnik je požar pogasil pred prihodom gasilcev, ki so prostore prezračili in pregledali s termovizijsko kamero ter izklopili električno napetost.

Ob 13.28 je v naselju Liboje, občina Žalec, osebno vozilo zapeljalo z vozišča in se prevrnilo na bok. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, s tehničnim posegom izvlekli vozilo iz potoka, postavili nazaj na vozišče in kolesa, vozišče očistili razlitih motornih tekočin ter nudili prvo pomoč v nesreči poškodovani osebi do prihoda reševalcev NMP Celje, ki so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v SB Celje.

Ob 21.02 sta gorela trava in odpadno vejevje v kraju Vrbje, občina Žalec. Posredovali so gasilci PGD Vrbje in Griže, ki so požar pogasili ter pregledali okolico.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
176 queries in 0,534 seconds.