Več prometnih nesreč na območju Celja

27. 10. 2012 19:15

Močno deževje, voda na cestiščih in spolzke ceste so očitno botrovale povečanemu številu prometnih nesreč na območju Celjskega.

Ob 20.32 je med Arjo vasjo in Velenjem v Studencah, občina Žalec, prišlo do prometne nesreče v kateri se je osebno vozilo večkrat prevrnilo. V nesreči sta dve osebi utrpeli telesne poškodbe in sta bili prepeljani na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Ob 16.06 je na avtocesti Dramlje–Celje v Glinskem, občina Celje, prišlo do prometne nesreče z udeležbo štirih osebnih in enega tovornega vozila. Posredovali so gasilci PGE Celje in reševalci NMP Celje, ki so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju nesreče, drugo pa prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Ob 13.51 je v Šempetru v Savinjski dolini, občina Žalec, prišlo do trčenja dveh osebnih vozil, po trčenju pa se je eno od vozil prevrnilo na streho. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, postavili vozilo na kolesa, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnimi sredstvi sanirali razlite motorne tekočine ter gorivo na večji površini cestišča. Reševalci ZD Žalec so eno poškodovano osebo oskrbeli na kraju nesreče.

Ob 12.48 je na regionalni cesti Šentrupert–Mozirje v Preserjah, občina Braslovče, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in se prevrnilo na streho. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, vozilo postavili na kolesa na cestišče in odklopili akumulator. V nesreči ni bilo poškodovanih, vozilo pa je uničeno.

Ob 12.25 je na avtocesti med izvozoma Šempeter in Arja vas v Gotovljah, občina Žalec, osebno vozilo zapeljalo s cestišča ter prebilo varovalno ograjo. Posredovali so gasilci PGE Celje in reševalci NMP Celje, ki so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
195 queries in 1,096 seconds.