Večji požar, uhanje plina, trk s tovornjakom

22. 09. 2018 09:35

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 10.15 zagorelo gospodarsko poslopje v kraju Pilštanj, občina Kozje. Posredovali so gasilci PGD Lesično, Kozje, Buče in Podsreda, požar pogasili, zavarovali sosednji objekt, s pomočjo dvigala odstranili in pogasili krmo ter objekt pregledali s termovizijsko kamero. V požaru je zgorel zgornji leseni del objekta z ostrešjem.

Ob 15.27 sta trčili osebni vozili na Ronkovi ulici v Celju. Posredovali so gasilci PGD Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorje, sanirali cestišče in pomagali reševalcem NMP Celje pri prenosu osebe do reševalnega vozila. Eno poškodovano osebo so reševalci NMP Celje prepeljali v SB Celje.

Ob 16.00 je v kraju Teharje, občina Celje, prišlo do uhajanja plina iz podzemnega rezervoarja večstanovanjske zgradbe. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so odkrili izvor uhajanja ter izmerili koncentracijo plina v zraku. Na kraju je bil tudi delavec pristojne službe, ki je odpravil okvaro.

Ob 16.48 sta na avtocesti v Prežigalu, občina Slovenske Konjice, trčila osebno in tovorno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Slovenske Konjice in Zreče, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator ter pomagali reševalcem NMP Slovenske Konjice. Ena poškodovano oseba so prepeljali v SB Celje. Na kraju so bili tudi delavci DARS-a.

Danes so ob 5.23 so gasilci PGE Celje in PGD Ostrožno na Ribarjevi ulici v Celju pogasili večji kup odpadnega gradbenega materiala in drugih ostankov barak.

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
173 queries in 1,080 seconds.