Veja ogrožala mimoidoče, trčenje s tovornim vozilom, kakor tudi motoristom

10. 06. 2018 11:20

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 18.42 na Slomškovi ulici v Šmarju pri Jelšah večja veja ogrožala mimoidoče in otroke na športnem igrišču. Gasilci PGD Šmarje so s tehničnim posegom odstranili vejo in zavarovali kraj.

Ob 20.08 je v Stopčah, občina Šentjur, prišlo do trčenja osebnega in tovornega vozila. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih in z vpojnim sredstvom sanirali razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v celjsko bolnišnico.

Danes sta ob 11.02 na Šlandrovem trgu v Žalcu trčila osebno vozilo in motorist. Celjski poklicni gasilci in gasilci PGD Žalec so zavarovali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem in počistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Žalec in Celje so poškodovanega motorista oskrbeli na kraju dogodka in ga z reševalnim vozilom prepeljali na zdravljenje v celjsko bolnišnico.

Ob 13.41 je na Reki, občina Laško, na stanovanjski hiši gorela zunanja elektro omarica. Požar je omejil lastnik, dokončno pa so pogasili gasilci PGD Laško, ki so nato opravili še pregled s termo kamero. Dežurni električar je odklopil glavni vod.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
161 queries in 1,321 seconds.