Vlomil v župnišče v Celju in med begom izvedel še tatvini v frizerskem salonu in osebnem avtomobilu


Med begom z vloma v župnišče v Celju je storilec iz sosednjega frizerskega salona ukradel denarnico, iz osebnega vozila parkiranega v bližini pa denarnico, dvojna sončna očala in ročno uro.

V soboto, okoli 13. ure, so bili celjski policisti obveščeni, da so pri vlomu v župnišče v Celju zalotili moškega, ki je uspel pobegniti. Iz prostorov župnišča je potem, ko je poškodoval dvojna vrata, ukradel nekaj gotovine in še nekaj drugih stvari.

Storilec je med begom skozi zadnja vrata vstopil še v bližnji frizerski salon in ukradel denarnico z gotovino, iz osebnega vozila parkiranega v bližini pa je ukradel še denarnico z gotovino, dvojna sončna očala in ročno uro.

Osumljenega so celjski policisti nekaj pred 14. uro prijeli na Razlagovi ulici v Celju, mu odvzeli prostost in ga pridržali. 37-letnika so policisti v preteklosti že večkrat obravnavali zaradi storitve vrazličnih kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru ter več cestno prometnih prekrškov. Zaradi vloma in tatvin ga bodo kazensko ovadili.