Voda v klet doma starejših in osnovne šole, podrti drevesi

04. 07. 2020 07:17

Včeraj je ob 8.29 v Ulici Kozjanskega odreda v Štorah meteorna voda zalila kletne prostore Doma starejših občanov. Gasilci PGD Štore so iz prostorov izčrpali 40 kubičnih metrov vode.

Ob 9.36 je v Ulici Cvetke Jerin v Štorah meteorna voda zalila kletne prostore osnovne šole. Gasilci PGD Štore so iz prostorov izčrpali okoli 50 kubičnih metrov vode.

Ob 12.11 je na regionalni cesti v naselju Veliki Vrh, občina Šmartno ob Paki, prišlo do razlitja pogonskega goriva po cestišču. Gasilci PGD Velenje so po razlitem gorivu posuli vpojno sredstvo in očistili cestišče.

Ob 12.45 so v Iršičevi ulici v Celju gasilci PGE Celje s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja in omogočili dostop reševalcem do obolele osebe.

Ob 13.45 se je na cesti Srebrnik–Dekmanca, občina Bistrica ob Sotli, podrlo drevo. Gasilci PGD Bistrica ob Sotli so zavarovali kraj dogodka in odstranili podrto drevo.

Ob 15.49 se je na Lovski ulici v Rogaški Slatini preko lokalne ceste, na drog ulične razsvetljave, podrlo drevo. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina so podrto drevo razžagali in odstranili.

Ob 18.12 so se v Letušu v občini Braslovče zaradi okvare vozila po cestišču razlile motorne tekočine. Gasilci PGD Nazarje in Letuš so zavarovali kraj dogodka, odstranili pokvarjeno vozilo in cestišče posuli z vpojnim sredstvom.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
160 queries in 1,034 seconds.