Vozilo na streho v Vojniku, onesnažen kilometer ceste, ukleščena oseba pri V. Pirešici

27. 11. 2015 17:12

nesreca-znak

Sinoči se je ob 19. uri na Celjski cesti v Vojniku osebno vozilo prevrnilo na streho. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu, z vpojnim sredstvom posuli razlite motorne tekočine, osvetlili kraj nesreče in pomagali reševalcem pri oskrbi poškodovanih. Dve lažje poškodovani osebi so reševalci NMP Celje prepeljali na zdravljenje v SB Celje.

Ob 20. uri je v Rakovi Stezi v občini Vojnik prišlo do razlitja motornih tekočin v dolžini 1000 metrov. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali kraj dogodka, z vpojnimi sredstvi posuli oljne madeže ter počakali na vzdrževalca cest, ki je dokončno očistil cestišče.

Danes sta nekaj 4. uro na regionalni cesti v Veliki Pirešici v občini Žalec trčili osebni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje, ki so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, s tehničnim posegom iz vozila rešili ukleščeno osebo, nudili pomoč reševalcem, odklopili akumulator na vozilu in z vpojnim sredstvom očistili razlite motorne tekočine. Reševalci NMP Celje so eno poškodovano osebo prepeljali v nadaljnjo oskrbo v SB Celje.

polovicka_celje_klik

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
192 queries in 0,642 seconds.