Vozilo na streho, verižno trčenje, zagorel zabojnik

29. 08. 2018 14:34

rp_112logo.jpgOb 7:33 so v Stražici, občina Vojnik, gasilci PGE Celje posredovali, kjer se je osebno vozilo prevrnilo na streho. Zavarovali so mesto nesreče, odklopili akumulator, počistili razlite motorne tekočine in nudili pomoč NMP Celje pri oskrbi poškodovanega voznika. Slednji je bil nato prepeljan v SB Celje.

Ob 7.40 je na štajerski avtocesti v smeri iz predora Podmilj proti priključku Blagovica v naletu trčilo dvanajst osebnih vozil. Poklicni gasilci CZR Domžale, PGE Celje in ACB Vransko so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorje na šestih vozil in posuli razlite motorne tekočine z vpojnim sredstvom. Reševalci NMP Domžale so pregledali in oskrbeli udeležence v nesreči in dve osebi prepeljali na zdravljenje v UKC Ljubljana. Na kraju dogodka so posredovali tudi policisti in delavci DARS-a.

Ob 14.10 gasilci PGD Velenje posredovali na Vodnikovi cesti v Velenju, kjer so zagorel komunalni zabojnik za plastične odpadke. Ogenj so pričeli gasiti krajani, dokončno pa so ga pogasili gasilci in odredili odvoz uničenega zabojnika na deponijo.

Preberite tudi aktualno poročilo Policijske uprave Celje (klik!)

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
158 queries in 0,845 seconds.