Vozilo skoraj v reko, trčenje motorista z voziloma, padec z drevesa

02. 04. 2019 08:22

rp_112logo.jpgVčeraj je ob 6.02 na Ulici XIV. divizije v Celju parkirano vozilo zdrsnilo po brežini reke Savinje. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj dogodka in pregledali območje, vendar do iztekanja motornih tekočin ni prišlo, zato bo nadaljnje delo prevzela avtovleka.

Ob 10.43 je v Vranskem pri bencinski črpalki zagorelo kombinirano vozilo pri armaturni plošči. Voznik je začel gasiti požar. Gasilci PGD Vransko in Prekopa-Čeplje-Stopnik so pogasili požar in očistili cestišče. Vozilo je poškodovano.

Ob 15.15 so na Frankolovem v občini Vojnik trčili motorist in dve osebni vozili. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem NMP, posipali razlite motorne tekočine, odklopili akumulatorje in nudili pomoč policiji. Reševalci NMP Celje so oskrbeli poškodovanega motorista in ga odpeljali v SB Celje.

Ob 15.33 se je v Prijateljevi ulici v Šentjurju pri padcu z drevesa poškodovala oseba. Reševalci NMP Šentjur in Celje so poškodovano oskrbeli in odpeljali v SB Celje.

Ob 16.48 je v Petrovčah, občina Žalec, gorela suha trava in odpadno vejevje. Gasilci PGD Dobriša vas-Petrovče so omejili in pogasili požar ter pregledali okolico.

Danes so ob 5.49 v Švabovi ulici v Celju gasilci PGE Celje preprečili nadaljnje iztekanje vode v garažo stanovanjske hiše.

Preberite tudi današnje poročilo PU Celje (klik!)

sola-voznje-polsi-klik

 

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 0,962 seconds.