Vozilo v jarek, neurje poplavilo sušilnico za hmelj

07. 09. 2020 07:23

Včeraj je ob 13.14 v Ljubiji, občina Mozirje, vozilo zapeljalo z cestišča v jarek in tam obstalo. Voznik ni bil poškodovan. Gasilci PGD Nazarje so zavarovali mesta nesreče, odklopili akumulator in v jarku nevtralizirali iztekle motorne tekočine v jarku. Nudili so tudi pomoč policiji in avtovleki pri izvleki in nalaganju vozila.

Ob 13.33 sta na Cesti na grad v Celju, trčili osebno vozilo in motorist. Reševalci RP Celje so dva poškodovana oskrbeli na kraju. Gasilci PGE Celje so zavarovali kraj, odklopili akumulator, posuli razlite motorne tekočine in odstranili vozilo iz cestišča.

Ob 21.22 se je v Vranskem v istoimenski občini zaradi padca poškodovala ena oseba. Gasilci PGD Vransko so ji nudili prvo pomoč. Reševalci NMP Žalec so jo oskrbeli.

Ob 21.44 je občino Mozirje zajelo neurje z močnim dežjem. Meteorna voda je poplavila kletne in pritlične prostore stanovanjskih hiš. Posredujejo gasilci PGD Mozirje.

Ob 22.43 je v Latkovi vasi v občini Prebold meteorna voda poplavila prostore sušilnice za hmelj. Posredujejo gasilci PGD Latkova vas. Meteorna voda je poplavila polovico ceste Latkova vas-Prebold.

*foto: Gregor Stopar / FB Promet za Štajersko

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 2,367 seconds.