Vozilo v pešca, zagorelo na blokovskem balkonu

28. 11. 2018 15:37

rp_112logo.jpgOb 09.12 je na Kersnikovi cesti v Velenju osebno vozilo zbilo pešca. Reševalci NMP Velenje so poškodovanca na kraju oskrbeli in prepeljali v nadaljnje zdravljenje v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 11.19 je v Paki pri Velenju, občina Velenje, osebno vozilo zapeljalo s cestišča in trčilo v odbojno ograjo. Gasilci PGD Velenje so zavarovali kraj nesreče in odklopili akumulator. V nesreči poškodovano osebo so reševalci NMP Velenje na kraju oskrbeli in prepeljali v ZD Velenje.

Ob 12.35 so na Partizanski cesti v Celju gasilci PGE Celje nudili pomoč pri prenosu obolele osebe iz stanovanjske hiše do reševalnega vozila reševalcem NMP Celje, ki so osebo prepeljali v Splošno bolnišnico Celje.

Ob 14.38 so v Šeščah v občini Prebold pri gradbenih delih delavci poškodovali vodovodno cev. Gasilci PGD Šešče so vodo prečrpali iz gradbene jame in omogočili popravilo vodovodne cevi.

Ob 15.58 je na Prešernovi cesti v Velenju zagorelo na balkonu stanovanja v večstanovanjskem objektu. Požar so pogasili gasilci PGD Velenje.

Ob 18.26 so v Dolu pod Gojko, občina Vojnik, zagorele saje v dimniku stanovanjskega objekta. Gasilci PGD Frankolovo in Vojnik so požar v dimniku pogasili in preventivno pregledali in prezračili prostore.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
157 queries in 1,826 seconds.