Vozilu odtrgalo kolo, trčenje na AC

12. 06. 2018 21:37

rp_112logo.jpgOb 11.23 se je pri Matkovem škafu v Matkovem kotu, občina Solčava, poškodoval planinec. Posredovala je dežurna ekipa GRS s helikopterjem Slovenske vojske in planinca oskrbela ter prepeljala v nadaljnjo oskrbo v UKC Ljubljana. V pripravljenosti so bili tudi reševalci GRS Postaje Celje.

Ob 15.34 je na Zdraviliškem trgu v Rogaški Slatini osebno vozilo trčilo v robnik, pri tem pa mu je odtrgalo kolo. Iz vozila so pričele iztekati motorne tekočine. Posredovali so gasilci PGD Steklarna Rogaška, ki so z vpojnimi sredstvom sanirali razlite tekočine in očistili cestišče. Poškodovanih ni bilo.

Ob 17.13 so na avtocesti v Ločici pri Vranskem, občina Vransko, trčili dve osebni in dve tovorni vozili. Posredovali so gasilci PGE Celje in PGE Domžale, ki so zavarovali kraj, odklopili akumulatorje ter posipali cestišče z vpojnimi sredstvi. Poškodovanih oseb ni bilo.

Ob 18.04 so v Praprotnikovi ulici v Mozirju, kjer je meteorna voda zalila kletne prostore stanovanjskega bloka, gasilci PGD Mozirje odprli jašek in ga očistili, da je voda lahko odtekla.

Ob 18.36 je na Mariborski cesti v Celju zagorel zunanji del klimatske naprave. Gasilci PGE Celje in PGD Celje – Gaberje so zavarovali kraj in pogasili ogenj ter počakali na dežurnega delavca Elektra Celje, da je izklopil elektriko.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
154 queries in 1,958 seconds.