Voznik padel iz traktorja, požar uničil več prostorov v hiši

04. 06. 2020 07:03

Včeraj je ob 8.47 v objektu na Kardeljevem trgu v Velenju oseba ostala ujeta v kabini okvarjenega dvigala. Gasilci PGD Velenje so jo s tehničnim posegom rešili iz kabine. O okvari so obvestili pristojno službo.

Ob 12.06 je v Rifengozdu, občina Laško, traktor z obračalnikom zdrsnil navzdol po travniku z velikim naklonom. Obračalnik je obstal zagozden na drevesu nad lokalno cesto Laško-Svetina, še vedno je bil v pogonu, vendar v prostem teku. Voznik je pri zdrsu padel iz traktorja ter poškodovan obstal na strmem terenu nad lokalno cesto. Gasilci iz PGD Laško in PGE Celje so zavarovali kraj nesreče, ugasnili delovni stroj in ga stabilizirali ter nudili pomoč reševalcem NMP Laško pri transportu ponesrečenca do reševalnega vozila.

Ob 13.53 je na Žarovi cesti v Velenju zagorelo v stanovanjski hiši. Posredovali so gasilci PGD Velenje, Šalek, Vinska gora, Pesje in Bevče, ki so požar, ki je uničil več prostorov v hiši ter del ostrešja pogasili, prostore prezračili ter pregledali s termo kamero. V požaru se je poškodovala ena oseba katero so reševalci NMP Velenje na kraju oskrbeli ter prepeljali v bolnico Celje. Obveščene so bile pristojne službe.

Oznake:
Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
162 queries in 1,875 seconds.